Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Gå direkt till innehållet
Musik i Blekinge

Musik i Blekinge

Musik i Blekinge

Livesändningar musik

Ta del av livemusik och teater från ditt eget vardagsum!

Vår alldeles egna musikverksamhet Musik i Blekinge livestreamar olika musikföreställningar under april månad. Först ut var Linus Norda och Oskar Appelqvist med Taube-klassiker.

Varje onsdag kl 14:00 kommer Musik i Blekinge sända Önskestunden, som riktar sig till äldreboenden, sjukhem och träffpunkter. Då kan man skicka in en önskelåt eller en hälsning senast kl 12:00 måndagen innan, så spelar ett band med professionella musiker från Blekinge önskelåtarna.

Marinens musikkår kommer också varje fredag kl. 12:00 livesända en lunchkonsert.

 

Pga av coronautbrottet har flertalet evenemang i Blekinge tvingats ställas in eller senareläggas för att förhindra smittspridning. Följden blir bland annat att många musiker drabbas ekonomiskt och naturligtvis att vi alla mister mycket av det rika musikliv vi är vana vid i vår region. Musik i Blekinge har därför beslutat att under april månad producera och livesända musik från Blekingesalens scen. En del av materialet blir Musik i Blekinges egna produktioner och en del hoppas vi ska kunna utgöras av frilans. Har du som musikarrangör intresse av att presentera och livesända en konsert ur ert vårprogram? Intresse meddelas via mail till info@musikiblekinge.se.


 Vi kan erbjuda er:
- Lokal/scen med erforderlig teknik för ljud och bildupptagning samt teknisk personal.
- Distribution av strömmande video via nätet och publicering på vår webb (med möjlighet att delas/spridas via era sociala kanaler förstås).
- Ekonomi i dialog med arrangerande förening och aktuella artister.
- Möjlighet att presentera något ur ert planerade program till er publik trots rådande situation.
 
Vi kan tyvärr inte erbjuda:
- Flygel.
- Större scenyta än 5x5 m.
 

Fakturaadress

Region Blekinge
Box 158 
371 22 Karlskrona
(Refkod och refnamn måste anges)
Org. nr: 232100-0081